Сделай руками - sdelay rykami
Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Pour Over Coffee Discussion: Pouring Technique (Hario V60 & Origami)

Воспроизведение вашего видео начнется через 30
Вы можете перейти к видео через 0

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
18 Просмотры

Описание

Subscribe to Our Channel for Weekly Content: https://www.youtube.com/c/TALESCOFFEE?sub_confirmation=1

No Bloom Pour Over Video: https://youtu.be/MoMe2VFYYtI
Kettle Video: https://youtu.be/Yur7dPg4kjg
Waterflow Video: https://youtu.be/hYjlELT4CCk

Thanks so much for watching! Let us know what you want to see in the next video.

More Information:
Instagram: https://instagram.com/tales.coffee/
TikTok: http://tiktok.com/@talescoffee
AFTERGLOW l Ethiopia Coffee: https://talescoffee.com/products/afterglow
CABIN | Honduras Coffee: https://talescoffee.com/products/cabin
Visit our shop: https://talescoffee.com/pages/visit-us


TIMESTAMPS:
0:00 Intro
0:51 Factors to Consider
1:34 #1 Pouring Height
2:49 #2 Pouring Speed
4:07 Demo #1: High Gas Coffee
6:30 Demo #2: Low Gas Coffee
8:34 Conclusion


Video Description: We will be going over a important fundamental technique of pour over coffee: the pouring. Our comment section is flooded with this request and we will be going in depth what you should be thinking about when you pour. This tutorial mostly pertains to single pour technique with the Hario V60 or Origami drippers.

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS